Obiadowo.pl

 Uprzejmie proszę o zapoznanie się z naszą ofertą kateringu na komunię.
Zamówienia i rezerwacje:
telefoniczne 666 90 40 90
przez email: obiadowo@gmail.com

 

Obiad -50zł / osoba

Rosół z makaronem
(drobiowo-wołowy)

Śląska rolada wieprzowa
(faszerowana boczkiem,marchewką i ogórkiem kiszonym)

Filet z kurczaka w sezamie
(lubiany przez dzieci kotlet z piersi kurczaka panierowany z dodatkiem sezamu)

Kapsa juhasa
(schabowa kieszonka faszerowana pieczarkami)

Kluski śląskie

Ziemniaki gotowane z koperkiem

Surówka z kapusty pekińskiej z kukurydzą

Surówka z modrej kapusty z jabłkiem 

 

W cenę wliczono po dwie porcje mięsa dla każdego gościa.
Przykład:
dla 15 gości zaserwujemy 30 sztuk mięsa
po 10 z każdego radzaju.

 

Zimna płyta 40zł / osoba

Tatar wołowy z cebulką i ogórkiem
(serwujemy bez zółtka)

Deska mięs pieczonych i wędlin

Deska serów

Sałatka makaronowa

Firmowasałatka z kurczakiem lub sałatka grecka
(do wyboru)

Roladki z szynki w galarecie

Muszle faszerowane tuńczykiem

Pomidory z mozzarellą i bazylią

Pieczywo mieszane

Masełko czosnkowe

 

Wszystko świeżo przygotowane podane na paterach gotowe do postawienia na Wasz slół.

Indywidualne sugestie i oczekiwania oraz szczegóły oferty chętnie przedstawi menager.

  telefon  666 90 40 90

mail obiadowo@gmail.com


Posiadamy wolne terminy na organizację komunii w naszej restauracji.

Koszt 120zł od osoby.

W cene wliczone jest powyźsze menu, napoje gorące oraz obsługę.

 

Zapraszamy i smacznego

 

  • GRZECZNY GRZEŚ

    Pierś kurczaka, pestki dyni, sałata lodowa, czerwona cebula, świeży ogórek, ser gouda, tosty. Sos do wyboru.

  • Biały barszcz

    Pyszna zupa gotowana na wywarze z mięsa.

  • Kotlet De Volaille

    dodatki: Ziemniaki
    Filet z kurczaka zawijany z masłem czosnkowym w środku. Panierowany i smażony na świeżym pachnącym głębokim oleju słonecznikowym.

  • Filet z kurczaka panierowany

    dodatki: Ziemniaki
    Mięso z piersi kurczaka. Panierowane i smażone na świeżym oleju. Serwujemy z ziemniakami i zestawem surówek.

  • Bigos domowy z ziemniakami

    Bigos przygotowany z mieszanych kapust i sześciu rodzai mięs i wędlin. Podany z ziemniakami - musisz skosztować!

  • Kotlet schabowy panierowany

    dodatki: Ziemniaki, Zasmażana kapusta
    Panierowany kotlet schabowy świeży i pachnący. Podany z ziemniakami i kapustą zasmażaną lub z ziemniakami surówkami.

  • Kompot owocowy

    Gotowany z owoców sezonowych codziennie świeży kompot. Polecam do obiadu

naleśniki na obiad sałatka